Ella en Irma, het creatief duo van de muurstickers

Unieke Nederlandse Muurstickers en Wanddecoratie: Handgemaakt met Liefde

Bij het inrichten van je huis zoek je vaak naar unieke en persoonlijke elementen om je interieur echt eigen te maken. Muurstickers zijn een perfecte manier om die persoonlijke touch toe te voegen. Ella en Irma, het creatieve duo achter onze prachtige muurstickers, hebben dit tot kunst verheven!

Ella en Irma zijn niet zomaar ontwerpers; ze zijn kunstenaars in hart en nieren. Naast het ontwerpen van muurstickers zijn ze ook bedreven in schilderen en het maken van keramiek. Wat hun werk echt bijzonder maakt, is de passie voor ambacht en duurzaamheid. De laatste jaren hebben ze zich gespecialiseerd in het laseren van houten wandobjecten. Deze producten, vaak figuratief en bestaande uit een eenvoudig lijnenspel, voegen een subtiele maar toch opvallende esthetiek toe aan elke ruimte.

Het mooiste van alles? Al hun materialen en de productie zijn 100% van Nederlandse bodem. Dit betekent dat je niet alleen een prachtig product in huis haalt, maar ook de lokale productie ondersteunt.

Duurzaam en Betekenisvol

De houten blokjes die worden gebruikt voor de wanddecoraties zijn gemaakt van houtafval van de meubelopleiding in Krommenie. Op deze manier wordt restmateriaal een nieuw leven ingeblazen, en wordt onnodige verspilling tegengegaan. Maar er is meer: de opbrengst van deze blokjes gaat naar het Timmerproject Guatemala, een initiatief dat jongeren in Guatemala de kans geeft om vakmanschap te leren en een betere toekomst op te bouwen. Voor meer informatie over dit prachtige project kun je terecht op Timmerproject.nl.

Muurstickers: De perfecte finishing touch

Of je nu je woonkamer, slaapkamer of zelfs de kinderkamer wilt verfraaien, muurstickers van Ella en Irma zijn de perfecte keuze. Met hun oog voor detail en passie voor duurzaamheid, zorgen ze ervoor dat je huis niet alleen mooi, maar ook betekenisvol is ingericht.

Bekijk hier de unieke collectie en breng je interieur tot leven met handgemaakte, duurzame muurstickers!

Terug naar blog